StudMakpagelstylng
 
Uw

Wil jij jouw wenkbrauwen tatoeëren met permanente make-up? Ga voor een strakke verzorgde look bij PMU Studio Paulien in Tilburg.

Wenkbrauwen zijn een bepalend onderdeel van ons uiterlijk en onze uitstraling. De juiste vorm, kleur en verzorging kan een enorm verschil maken.

Door middel van micropigmentatie, wordt er pigment aangebracht bij je wenkbrauwen. Hierdoor krijgen je wenkbrauwen de gewenste volle look. Er zijn diverse mogelijkheden en combinaties met het in vorm en op kleur brengen van wenkbrauwen. Op basis van jouw natuurlijke wenkbrauwen en wensen kijken we naar de mogelijkheden.

Zijn er andere wenkbrauw behandelingen naast het pigmenteren van de wenkbrauwen tatoeëren?

Er zijn meerdere behandelingen naast het wenkbrauwen tatoeëren. Waar je voor kiest ligt aan jouw persoonlijke wensen en natuurlijke wenkbrauwen.

Hebben jouw wenkbrauwen voldoende haartjes van jezelf, maar mogen ze wat beter in model gebracht worden? Dan zou je kunnen kiezen voor een PMU behandeling zoals Powder Brows of Hairstrokes.

Wil je niet jouw wenkbrauwen tatoeëren en een minder langdurig resultaat of oplossing? Dan zijn behandelingen zoals Henna Brows, Brow Lamination, of Shaping & Tinting iets voor jou. Deze behandelingen bevatten geen permanente pigmenten. Met deze behandelingen worden je wenkbrauwen door het aanpassen van vorm en kleur aangepast naar jouw gezicht en wensen.

Heb je weinig haartjes en minder volle wenkbrauwen van jezelf? Dan zijn Powder Brows, Ombre Brows of 3D Brows geschikt voor jou. Door middel van micropigmentatie blijven je wenkbrauwen voor een langere tijd mooi. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over je make-up in de ochtend en behaal jij tijdswinst.

Waarom is PMU Studio Paulien de beste PMU studio in Tilburg voor wenkbrauw behandelingen?

Vaak is het lastig inschatten welke behandeling geschikt is voor jouw wenkbrauwen, maar heb je wel een voorkeur. Paulien geeft antwoord op al je vragen. Samen kijken jullie welke wenkbrauw behandeling het beste past bij jouw wensen en natuurlijke wenkbrauwen.

''Laten we samen naar de ideale oplossing voor jou en jouw wenkbrauwen zoeken. Zo komen we tot het beste resultaat.''

Laat je wenkbrauwen tatoeëren in Tilburg door gemakkelijk online een afspraak te maken met op de afspraak-pagina van de website. Tot snel!

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info