StudMakpagelstylng
 
Uw

Vind je Semi Permanente Make Up nog iets te spannend, maar ben je wel benieuwd naar het effect op jouw wenkbrauwen van vorm en kleur? Dan zijn de volgende behandelingen geschikt voor jou:

Henna Brows:

Dit is de behandeling waarbij we jouw wenkbrauwhaartjes, maar ook jouw huid tinten. Hierdoor heb je tot 2 weken een mooi schaduweffect op de huid. De kleur van de wenkbrauwhaartjes gaat tot 5/6 weken mee. Uiteraard shapen we jouw wenkbrauwen dan ook. Het is een oplossing om de natuurlijke wenkbrauwen een mooie kleur en extra diepte/kracht te geven.

Voorwaarde is wel dat er voldoende haartjes van jezelf aanwezig zijn  om een mooi effect te creëren. Het moet minimaal 4 weken geleden zijn dat jouw wenkbrauwhaartjes geverfd zijn. Het is een oplossing om de wenkbrauwen een mooie kleur en extra diepte/kracht te geven.  

Prijs: €30,- 

AfspraakBrow Lift / Lamination:

Dit wordt ook wel Brow Lift of wenkbrauwpermanent genoemd. Door deze techniek worden jouw wenkbrauwen optisch gelift. Door jouw wenkbrauwhaartjes met een speciale lotion in opwaartse richting te borstelen, creëren we een mooie vorm.  Hiermee behoud je mooi gestylde wenkbrauwen tot ongeveer zes weken. De brow lamination behandeling kan iedere wenkbrauw een mooi effect geven. Heb je wenkbrauwhaartjes die verschillende groeirichtingen hebben of heb je een eigenwijze, stugge en wilde haargroei, dan is Brow Lamination een uitkomst.

Prijs €40,-

Prijs incl. tinting: €50,-  

Afspraak
Brow shaping & tinting:

Bij deze behandeling geven we jouw wenkbrauwen een mooie vorm en geven we ze een tint voor  extra diepte en warmte.

Prijs €25,00

Afspraak

Shapen / Young Brows:

Soms is alleen shapen voldoende. 

Dames onder de 16 komen nog niet in aanmerking voor Semi Permanente Make Up en Henna Brows. Alleen shapen middels epileren en waxen kan dan een mooie start zijn. 

Prijs €17,50

 

Afspraak
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info