StudMakpagelstylng
 
Uw


Afspraak


Studio voor Permanente Make-up in Tilburg 

PMU (Semi Permanente Make-up) is een ideale oplossing voor veel vrouwen. Met Permanente Make-Up heb je áltijd een frisse en verzorgde uitstraling. “Opstaan en gaan!”
Met permanente make-up houd je ’s ochtends tijd over, heb je nóóit meer last van uitlopende make-up tijdens sporten, regenbuien of de hooikoorts-periode. Met PMU heb je ook geen last meer van allergische reacties op make-up. 

Wat kan permanente make-up nog meer voor jou betekenen?
Wenkbrauwen die ongelijk of onvolledig zijn of geheel afwezig kunnen aangevuld worden met hairstrokes, powderbrows of ombre brows. Die mooie ogen of kleiner wordende ogen kunnen versterkt en vergroot worden m.b.v. een infralash of eyeliner.

Deze behandelingen maken daadwerkelijk een énorm verschil in iemands uiterlijk en uitstraling! Kijk naar de resultaten in de fotogalerij

                           

Wenkbrauwen
Ogen & Wimpers
Lippen


                                  


BrowBar, LashBar, NailBar

Aanvullend op de permanente make-up behandelingen biedt PMU Studio Paulien ook andere behandelingen aan op het gebied van wenkbrauw styling (o.a. wenkbrauwen verven en shapen, Henna Brows, Brow Lamination), wimperstyling (LashLift, evt. in combinatie met het verven van de wimpers) nagelstyling en huidverbetering.

Ben je niet alleen op zoek naar een studio voor permanente make-up in Tilburg maar ook op zoek naar een BrowBar, LashBar of NailBar? 

Géén verschillende adressen meer, maar alles op één plek en bij dezelfde persoon die jouw smaak en wensen kent! Je kan met een compleet verzorgd uiterlijk en nieuwe, verfriste en versterkte look naar buiten stappen.

Interesse? Kijk hier eens naar de reviews.

Neem ook een kijkje op de social media van PMU Studio Paulien:


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info